Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2940 niezalogowanych)
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
mir_rum napisał:
lelek32 napisał:
to go czytaj ja nie zamierzam... i ta znowu sie wypowiada gwiazda z pizdochlewic dziewczyno ogarnij sie, lansujesz sie na ku ..e i co Ci po tym , chyba ze za awatarem jakis zjebany gosciu siedzi.

jesli tak jest jak piszesz,to sam zaprzeczasz wlasnym poglądom,mowiac,ze go nie czytasz,zniknij,a kysz maro.amen.

I Ty dołączasz do tych co na wzajem dupy liża ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ja nikomu dupy nie lize.mam tak cienko,ze mi to wisi.tylko uwazam,ze mozna komus dokopac,nawet jak lezy,ale nie wszystkim.ja czytam wszystkie posty,jak mnie smiesza to sie smieje,jak nie to olewam cieplym.i bez stresa,a swoje lata juz mam i rozum tez.trzeba to brac na wesolo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Ło matko bosko, co to się tu wyrabio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
sodomia i gomoria.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hilton napisał:

Su tacy i su tacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Hilton napisał:

obecny etap wielkie lizańsko według kolegi
lelek32 dalej nie wiem o co ci chodzi że niby kto komu na co i po co a może za ile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
po co niewiem za ile wy wiecie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jeżeli komuś do gustu nie przypada poziom, to można się ustawić do pionu, lub zamknąć drzwi z drugej strony. Dla mnie bez sensu jest ciągnięcie, lizanie, czy co tam jeszcze w zestawie, tej jałowej dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Hilton napisał:
Jeżeli komuś do gustu nie przypada poziom, to można się ustawić do pionu, lub zamknąć drzwi z drugej strony. Dla mnie bez sensu jest ciągnięcie, lizanie, czy co tam jeszcze w zestawie, tej jałowej dyskusji.

odkąd żyję zawsze mnie wkurwi.... tacy z bujną wyobraznią,jedną linią myślenia ,taki uraz mi został
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Wiekszosc z Was przyjechala tu z niczym, a teraz co pare lat, miesiecy i kozczycie....zalosni jestescie wiekszosc z was nadal sle paczki do PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok